Для всіх наших шановних читачів, котрі уважно стежать за новинами з автосвіту, є цікава історія від марки Dacia. Виявляється, що у 2024 році лінійку автобренду буде розширено.

Очікуються семимісний кросовер Bigster та новий бюджетний електромобіль Spring. Renault Group продовжують оновлювати модельний ряд Dacia. У 2024 році за новим Duster з'являться ще дві моделі.

Про це стало відомо завдяки інформації на офіційному порталі бренду.

Dacia Bigster, фото: Motor.es
Dacia Bigster, фото: Motor.es

Перша новинка – кросовер Dacia Bigster, який стане старшим братом Duster. 4,6-метрову модель побудують на тій же платформі CMF-B та запропонують у версіях на 5 та 7 місць. Гранений дизайн з розширеними крилами буде витриманий на кшталт молодшого брата, а також концепт-кара Dacia Bigster 2021 року.

Популярні новини зараз
Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

Кросовер Bigster буде доступний у бензинових та гібридних версіях, також можлива поява модифікації із заводським ГБО. Модель буде приблизно на 3000 євро дорожчою за Duster.

Dacia Bigster, фото: Motor.es
Dacia Bigster, фото: Motor.es

Другою моделлю стане нова Dacia Spring. Поки що інформації про бюджетний електромобіль не дуже багато: за однією версією, представлять його нове покоління, за іншою - модель пройде масштабну модернізацію.

Відомо, що електрокар збереже компактні розміри, але стане потужнішим і отримає збільшену батарею. Можливо його випускатимуть у Китаї.

Нагадаємо, росіяни розпочали масований наступ: командувачі фіксують навалу по всій лінії фронту.

Раніше повідомлялося, українці втратять субсидії у розпал опалювального сезону.

Також, тримайте дистанцію: чому не варто давати в руки патрульним свої права.