Патрульні звернулись до українців з важливим нагадуванням про те, що чому не варто нехтувати використанням ременів безпеки під час поїздки. За порушення таких елементарних правил безпеки передбачається фінансове покарання.

Про це повідомили в Патрульній поліції Києва.

ремінь безпеки, скріншот з відео
ремінь безпеки, скріншот з відео

Поліцейські нагадали, що пристебнутий ремінь безпеки суттєво зменшує трамватизацію при зіткненні з твердими елементами салону автомобіля.

"Водії, вирушаючи у дорогу, не забувайте про елементарні правила безпеки, зокрема про використання ременів безпеки. Адже надійно пристебнутий ремінь безпеки міцно утримує людину на сидінні та, у випадку автопригоди, перешкоджає зіткненню з твердими елементами салону", - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу
Показати ще

У поліції попереджають про те, що використання ременів безпеки є обов’язковим для водія і всіх пасажирів, і навіть тих, які перебувають на задньому сидінні.

Ремені безпеки, фото: abcnews.com.ua
Ремені безпеки, фото: abcnews.com.ua

За керування транспортним засобом без пристебнутого ременя безпеки водіям виписують штраф у розмірі 510 гривень.

"Будьте відповідальними учасниками дорожнього руху та дбайте про своє життя!", - звертаються правоохоронці до громадян.