Дослідні водії нерідко кладуть у бардачок пару теплих шкарпеток. Цей аксесуар стане в пригоді не тільки якщо потрібно буде терміново утеплитися, але і в інших випадках. Про це пише інформаційний портал apostrophe.

Теплі шкарпетки можуть приготуватись власнику транспортного засобу не лише за прямим призначенням. Експерти радять покласти пару в бардачок, щоб була про всяк випадок.

Водiй. Фото: скрін youtube
Водiй. Фото: скрін youtube

Насамперед шкарпетки справді можуть врятувати, якщо з якоїсь причини доведеться довгий час перебувати в автомобілі. Наприклад, якщо в дорозі застала негода і шляхи будуть заблоковані на якийсь час.

Також шкарпетки можна надіти поверх взуття, якщо в ожеледицю необхідно підштовхнути машину. Такий трюк допоможе покращити зчеплення із землею та не послизнутися.

Популярні новини зараз
Індексація зарплат в Україні: коли чекати і на скільки перерахують виплати в 2024 році Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Шкарпетки. Фото: скрін youtube
Шкарпетки. Фото: скрін youtube

Шкарпетки можуть врятувати двірники від примерзання до лобового скла у сильні морози. Їх потрібно натягнути на склоочисники і зі спокійною душею залишати машину ночувати просто неба.
Якщо наповнити носок сіллю, то в салоні автомобіля можна знизити вологість повітря. Як результат – скло перестане покриватися конденсатом.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, авто прогріється дуже швидко, не встигнете і телефон дістати: водіїв попередили про непробачні помилки.

Також наш портал інформував, водіям розповіли, як чистити машину взимку, щоб не залишати на ній подряпин.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, що робити, якщо тріснуло лобове скло, а до зарплати ще далеко: досвідчені водії розповіли, як не дати тріщині розростись.