У зимовий час водії часом припускаються помилок, які можуть "вилізти боком" і витягти з гаманця останні гроші. Так, експерти розповіли, як правильно діяти, якщо зіткнулися з проблемою зледеніння лобового скла. Про це пише apostrophe.

Зледеніння лобового скла - часта проблема, ліквідувати яку потрібно правильно. Припустившись помилки можна пошкодити скло, а його заміна обійдеться в кілька тисяч гривень мінімум.

Чистка лобового скла, скріншот: YouTube
Чистка лобового скла, скріншот: YouTube

Фахівці попереджають, що для швидкого позбавлення льоду на склі не підходить гаряча вода. На перший погляд, це здається логічним, то через різкий перепад температур лобове скло може тріснути.

Автомобіль у снігу, скріншот: YouTube
Автомобіль у снігу, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

У разі заледеніння скла краще вибрати більш тривалий, але безпечний метод – механічний. Озброївшись щіткою та скребком братися до видалення льоду. Також можна застосовувати спеціальні рідини, що розморожують, які позбавляють від льоду і не небезпечні для скла.

Експерти радять дотримуватись правильних методів догляду за лобовим склом, щоб уникнути непотрібних витрат на ремонт та зберегти безпеку на дорозі.