На початку поточного року проведено перевірку, яка виявила факти надання таксі без обов'язкової державної реєстрації. Цей крок спричинив складання протоколу про адміністративне правопорушення відповідно до законів України.

Про це розповіли на своїй сторінці у Facebook ДПС у Львівській області.

Внаслідок цього на провайдера послуг таксі може бути накладений штраф, що сягає 34 тисяч гривень. Тобто порушення правил тягне за собою накладення штрафу від однієї тисячі до двох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Таксі, скріншот: YouTube
Таксі, скріншот: YouTube

Надання господарську діяльність без необхідної державної реєстрації речей несе у себе серйозні наслідки. У разі правопорушення передбачені штрафи та конфіскація продукції та коштів, отриманих внаслідок незаконних дій.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Також ДПС звернулося до підприємців та громадян, повідомляючи про критичну важливість мати державну реєстрацію:

Перевірка водіїв. Фото: скрін youtube
Перевірка водіїв. Фото: скрін youtube

"Нагадуємо платникам податків та громадянам про необхідність реєстрації суб'єктами господарювання у разі здійснення системної господарської діяльності з продажу товарів чи послуг"

Такий крок допоможе уникнути серйозних наслідків та забезпечить відповідність законам, які забезпечують правомірність та прозорість підприємницької діяльності в Україні.

Крім того, Знай.ua повідомляв, оштрафували на чверть мільйона: податківці "взялися" продавців з Olx

Також наш портал інформував, поліція звернулася з важливим проханням: не проходьте повз

Раніше Знай.ua стало відомо про те, що на українців можуть накласти суворі обмеження: з чим це пов'язано