В Україні знайшлася справжнісінька "капсула часу" - горбатий "Запорожець". Автомобіль не тільки на ходу, а й виглядає так, ніби щойно зійшов із конвеєра. Легенду українського автопрому показали на youtube-каналі Artem Buryachok.

ЗАЗ-965 він же у народі "горбатий" Запорожець свого часу був справжнім бестселером. Економний, не вибагливий та відносно доступний автомобіль користувався величезною популярністю навіть за кордоном. Зараз на дорогах рідко зустрінеш цього красеня, але часом трапляються сюрпризи.

ЗАЗ-965. Фото: скрін youtube
ЗАЗ-965. Фото: скрін youtube

Так, українець показав горбатий "Запорожець" у практично новому стані. Тільки трохи потерті сидіння в салоні видають поважний вік цього "залізного коня". В той самий час, зовнішній вигляд кузова наштовхує на думку, що автомобіль тільки но приїхав із заводу.

ЗАЗ-965. Фото: скрін youtube
ЗАЗ-965. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Стосується всіх власників газових лічильників: "Газмережі" терміново попередили споживачів Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

На жаль, не відомо настільки сильно власник приклав руки до "Запорожця", але можна зробити висновок, що таких машин на українських дорогах залишилося дуже мало. Більшість ЗАЗів доживають свій вік покинутими в гаражах або просто здаються на металобрухт.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, був "Запорожець" - став спортивний пікап: автомеханіки зробили "цукерку" зі старого ЗАЗу.

Також наш портал інформував, у старому київському гаражі виявили унікальний спортивний "Запорожець": будь-який колекціонер позаздрить.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, українець показав унікальний "Запорожець" із двигуном від електроскутера: бюджетний аналог Tesla.