Українські автомайстри перетворили старенький "Запорожець" на високопрохідний позашляховик, що нагадує американські монстр-траки. Видатні здібності незвичайного автомобіля продемонстрували на youtube-каналі OFFROAD CONTROL LIVE.

Гаражні умільці не перестають дивувати шаленими проєктами. Часто "полем для експериментів" стають старенькі "Запорожці", які зрештою перетворюються на швидкісні спорткари, електромобілі або навіть потужні позашляховики.

"Запорожець". Фото: скрін youtube
"Запорожець". Фото: скрін youtube

Так, у мережі з'явилося відео, на якому мають дуже незвичайну модифікацію "Запорожця". Автомобіль модернізували для екстремальної їзди бездоріжжям, зокрема підняли підвіску, замінили колеса і встановили потужніший двигун.

"Запорожець" для бездоріжжя. Фото: скрін youtube
"Запорожець" для бездоріжжя. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
"Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024 ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Технічні характеристики:

  • двигун ЗМЗ-405;
  • підвіска від УАЗ;
  • колеса 33" Forward Safari 500;
  • механічна коробка передач.

"Запорожець" для бездоріжжя. Фото: скрін youtube
"Запорожець" для бездоріжжя. Фото: скрін youtube

Варто відзначити, що зовні модернізований ЗАЗ-968М чимось схожий на мінікопію американського монстр-траку, який також був винайдений для їзди бездоріжжям.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, ніби тільки з конвеєра: в Україні знайшлася "капсула часу" - новенький "горбатий" ЗАЗ.

Також наш портал інформував, у старому київському гаражі виявили унікальний спортивний "Запорожець": будь-який колекціонер позаздрить.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, що українських водіїв попередили про небезпеку звичайної ганчірки: як через це не потрапити на "гачок" аферистів.