В Україні знайшовся один із найнезвичайніших Daewoo Lanos. Автомобіль оснастили потужнішим двигуном і по суті перетворили на спорткар. На що здатний тюнінгований ЗАЗ показали на youtube каналі Sumy Racing Team.

Daewoo Lanos - компактний та економний автомобіль, який по суті є спадкоємцем легендарного "Запорожця". Об'єм двигуна автомобіля від 1,3 до 1,6 літра в залежності від року випуску та моделі. Потужності вистачає для комфортної їзди, але якщо хочеться швидкості, розігнатися вийде, можливо, до 162-185 км/год і то за ідеальних умов.

Daewoo Lanos. Фото: скрін youtube
Daewoo Lanos. Фото: скрін youtube

Так, в Україні знайшовся по-справжньому незвичайний проєкт - модернізований Lanos. Замість заводського двигуна у нього під капотом 3.2-літровий V6. З 0 до 100 км/годину автомобіль розганяється всього за 6,5 секунди. Для порівняння, із заводським двигуном на це потрібно від 11,5 до 16 секунд.

Daewoo Lanos. Фото: скрін youtube
Daewoo Lanos. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Стосується всіх власників газових лічильників: "Газмережі" терміново попередили споживачів Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом
Показати ще

Модернізований Lanos показує цікаві результати на трасі й навіть отримав виклик від Dodge Challenger, з якого несподівано вийшов переможцем.

Daewoo Lanos. Фото: скрін youtube
Daewoo Lanos. Фото: скрін youtube

Зазначається, що весь проєкт коштував власнику 7 тисяч доларів. При цьому всі роботи він проводив своїми руками.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, "Волинянка" на максималках: в Україні засвітився унікальний "елітний" ЛуАЗ.

Також наш портал інформував, у старому київському гаражі виявили унікальний спортивний "Запорожець": будь-який колекціонер позаздрить.

Крім того, ми писали, був "Запорожець" - став спортивний пікап: автомеханіки зробили "цукерку" зі старого ЗАЗу.