Не всіх автолюбителів задовольняє висока вартість пристроїв, що забирають запахи із салону і немає гарантії того, що хімічні сполуки не вплинуть на здоров'я водія та пасажирів.

Пропонуємо вам кілька народних способів, використовуючи які можна заощадити та позбутися неприємних запахів.

Собака в авто, скріншот: YouTube
Собака в авто, скріншот: YouTube

Харчова сода

Сода легко вбирає запахи. Для того щоб випробувати цей чудодійний препарат, слід нанести цей засіб на поверхню, яка є джерелом смороду і через 24 години соду можна прибирати. Бажано обмежитися лише килимками.

Очищувач повітря в салон авто. Фото: Youtube
Очищувач повітря в салон авто. Фото: Youtube

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Оцет

Цей засіб теж справляється із поглинанням зайвих запахів. Крім того, протирати нею можна будь-які поверхні, для яких рідини не становлять небезпеки. Також можна просто залишити в машині посудину з оцтом на якийсь час.

Після використання оцту салон транспортного засобу потребує тривалого провітрювання.

Кава

Улюблена багатьма кава маскує неприємні запахи, причому робить це досить швидко, справляючись із найяскравішими ароматами. Достатньо залишити кавові зерна на забрудненому місці. Особливо корисно використовувати каву, коли необхідно замаскувати запах пального.

Очищувач повітря в салон авто. Фото: Youtube
Очищувач повітря в салон авто. Фото: Youtube

Нагадаємо, що вам "впарили" бодягу: як перевірити якість бензину та захистити залізного коня від поломок.

Раніше ми повідомляли, що ми поїдемо сьогодні чи ні: що робити, якщо двигун не запускається, SOS-поради.