Автолюбитель подарував нове життя старенькій "Таврії" - перетворив легенду українського автопрому на унікальний кабріолет. Як виглядає незвичайний автомобіль, показали у сюжеті "Суспільне Черкаси".

ЗАЗ-1102 – простенький автомобіль українського виробництва, який завжди цінувався водіями через невибагливість, доступний цінник та економність. "Таврія" серійно випускалася на Запорізькому автозаводі до 2007 року, але на дорогах досі можна зустріти чимало цих авто.

ЗАЗ-1102 "Таврія". Фото: скрін youtube
ЗАЗ-1102 "Таврія". Фото: скрін youtube

Іноді автолюбителі вирішуються на гаражні експерименти з подібними авто і втілюють у життя найнесподіваніші проєкти. Так, в Україні знайшовся умілець із золотими руками, який переробив "Таврію" у стильний кабріолет.

Кабріолет "Таврія". Фото: скрін youtube
Кабріолет "Таврія". Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку "Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

За словами власника, він утомився чути слова, що "Таврія" поганий автомобіль і вирішив довести протилежне. Він відрізав дах і додав відкидний тент. Крім цього, швидше за все, було зроблено чимало іншої роботи, оскільки ЗАЗ виглядає дуже презентабельно та привертає до себе увагу.

Кабріолет "Таврія". Фото: скрін youtube
Кабріолет "Таврія". Фото: скрін youtube

Незвичайний кабріолет став зіркою і активно їздить виставками, де дивує автолюбителів, показуючи, що "Таврія" може бути і такою.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, спорткари нервово курять осторонь: українець встановив під капот Daewoo Lanos 3.2-літровий V6.

Також наш портал інформував, "Волинянка" на максималках: в Україні засвітився унікальний "елітний" ЛуАЗ.

Крім того, ми писали, був "Запорожець" - став спортивний пікап: автомеханіки зробили "цукерку" зі старого ЗАЗу.