Майстри автотюнінгу практично до невпізнання переробили "Запорожець" для екстремальної їзди бездоріжжям. Як виглядає незвичайний проєкт, показали на youtube-каналі OFF-ROAD UA.

Деякі гаражні умільці не дають піти в історію одному з найвидатніших українських автомобілів. Мова, звичайно ж, про "Запорожець". Нерідко цей автомобіль стає "полем для експериментів" і досить таки сміливих.

МЕГА-ЗАЗ. Фото: скрін youtube
МЕГА-ЗАЗ. Фото: скрін youtube

Так, майстри переробили ЗАЗ-968М в автомобіль для офроуду, тобто екстремальної їзди бездоріжжям. З видимих ​​змін - підняли підвіску, підсилили раму, зробили силові пороги, доопрацювали систему охолодження, замінили колеса, а також покращили салон, зробивши його більш комфортнішим.

МЕГА-ЗАЗ. Фото: скрін youtube
МЕГА-ЗАЗ. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

За словами авторів проєкту, доробок у "Запоріжці" величезна кількість – як технічних, так і косметичних. Машинка впевнено почувається на бездоріжжі.

МЕГА-ЗАЗ. Фото: скрін youtube
МЕГА-ЗАЗ. Фото: скрін youtube

МЕГА-ЗАЗ має достатню потужність не лише щоб самостійно долати перешкоди, але й витягати з болота інші автомобілі. З такими завданнями не завжди впораються навіть сучасні позашляховики.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, нове життя старої "Таврії": майстер із золотими руками зробив стильний та унікальний кабріолет.

Також наш портал інформував, "Волинянка" на максималках: в Україні засвітився унікальний "елітний" ЛуАЗ.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, ніби тільки з конвеєра: в Україні знайшлася "капсула часу" – новенький горбатий ЗАЗ.