У стилі "Одинадцять друзів Оушена", двоє злодіїв поцупили Ferrari Бергера та Ferrari F355 його напарника по команді Жана Алезі прямо з готелю, де вони зупинилися.

Обидва Ferrari так і не були знайдені. Принаймні до недавнього часу, коли поліція Лондона відшукала F512 M Бергера, який дивом зберігся цілим.

Ferrari Герхарда Бергера
Ferrari Герхарда Бергера

Поліція Лондона дізналася про крадіжку Ferrari ще у січні, коли під час попереднього огляду перед купівлею Ferrari помітили, що це викрадений автомобіль Бергера 1995 року. Покупець із США запросив огляд у Ferrari, маючи на меті експортувати F512 M з Великобританії. Після того, як у Ferrari зрозуміли, що це викрадений автомобіль Бергера, вони сповістили метрополітенську поліцію, яка заблокувала експорт.

За інформацією метрополітенської поліції, після викрадення Ferrari переважно перебував у Японії, перш ніж минулого року його було доставлено до Великобританії. У якийсь момент F512 M Бергера отримав деякі зміни, такі як датчики паркування спереду та жахливе кермо.

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Ferrari Герхарда Бергера
Ferrari Герхарда Бергера

"Викрадений Ferrari вартістю близько $444,000 вважався зниклим понад 28 років, перш ніж ми змогли відстежити його всього за чотири дні. Наші розслідування були складними і включали звернення до органів влади по всьому світу. Ми швидко працювали з партнерами, включаючи Національне агентство з боротьби зі злочинністю, а також з Ferrari та міжнародними автосалонами, і ця співпраця була вирішальною у розумінні історії автомобіля і зупиненні його вивезення з країни", – сказав поліцейський Майк Пілбім.

Наразі невідомо, кому повернеться Ferrari Бергера. Чи отримає він назад свій автомобіль? Або ж Ferrari візьме його у своє володіння?

Ferrari Герхарда Бергера
Ferrari Герхарда Бергера

"На цей час ми не коментуємо, кому автомобіль буде повернуто," – повідомила метрополітенська поліція.