Тип характеру будь-якого водія можна з'ясувати, як він керує автомобілем. Цей простий тест розповість багато цікавого про власника авто.

Психологи визначили, що є прямим взаємозв'язком між способом керування машиною та її темпераментом.

Погляньте на картинку і знайдіть себе

1. Мінімалістичний

Ви намагаєтеся зробити життя настільки простим, наскільки це можливо. Ви не оточуєте себе непотрібними речами та людьми, а у друзі вибираєте найбільш прямолінійних та щирих людей.

Популярні новини зараз
Запитай у дружини або мами: які документи потрібні українським чоловікам для оновлення даних у ТЦК Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Українцям збільшать доплати та пільги: коли можна буде отримати
Показати ще

Ви вважаєте, що краще мати кількох близьких друзів. Якщо ви не бачите перспектив і майбутнього в цих відносинах, витрачати на них ас не станете. Але те, що ви мінімаліст зовсім не означає, що з вами нудно! Вашим оточуючим подобається ваше почуття гумору та прямолінійність.

2. Приколіст

Ваш мозок постійно генерує різні шалені ідеї. Ви вмієте знаходити позитивне у непримітних речах та подіях. Ви дуже кумедна та енергійна людина. Такі люди мають багато друзів і їм часто посміхається удача.

3. Миротворець

Ви не любите суперечки, конфлікти засмучують вас і виводять із душевної рівноваги. Ваших друзів та рідних дуже здивує, якщо ви раптово почнете кричати. Ви не терпите конфліктів та спрямовуєте всі свої миротворчі здібності на усунення цих непорозумінь.

4. Перфекціоніст

Ви звертаєте дуже багато уваги на деталі, любите, коли все ідеально і чітко слідує за вашим планом. Ви впевнені, що якщо вже щось робити, то робити це добре. Ви завжди маєте охайний і неперевершений вигляд, приділяючи кожній деталі особливу увагу. Ваш перфекціонізм, мабуть, привів вас до великих успіхів. Такі люди добре і швидко навчаються і досягають чималих висот.

5. Панікер

Ви часто боретеся зі своїми страхами. Ви можете кілька разів повернутися додому, щоб перевірити, чи замкнені всі двері і вимкнути праску, навіть якщо у вас її зроду не було.

Ви вважаєте краще не ризикувати і довіряєте лише перевіреним та надійним методам. Часто таким людям просто не вдається розслабитися і це може негативно вплинути на стосунки з рідними.

6. Шукач пригод

Ви любите ризик та гострі відчуття. Ви не просто любите ходити ножем, ви також вважаєте, що потрібно брати від життя максимум. Якщо ви ще не пробували стрибки з парашутом або банджі - вам обов'язково припаде до душі таке екстремальне проведення часу.

Ваше кредо "жити на повну". І очі вашим друзям та близьким не завжди подобається те як і що ви робите, проте вони сповнені поваги до вашого характеру.

7. Бос

Ви природжений лідер. У вас талант брати ситуацію під свій контроль і керувати чітко та рішуче. Близькі звертаються до вас за порадою та підтримкою. Вони довіряють вам, бо ви дуже впевнені у собі.

Ці люди часто стають лідерами, наприклад, на роботі. Їм часто важко знайти собі пару, але якщо така людина сталася, вона не пошкодує про свій вибір.

8. Надійний

Люди люблять вас. Ви – величезна підтримка для своєї родини та друзів. Ви щиро радієте чужим успіхам і не соромитесь виражати своє захоплення іншими людьми. Ви чудовий слухач, що робить вас першою людиною, до якої люди звертаються за порадою.

Ви не схильні йти напролом і дозволяєте іншим брати ініціативу до своїх рук. І поки вони б'ються з життєвими обставинами, ви відпочиваєте далеко від усіх перипетій і приймаєте життя таким, яким воно є.

9. Крутий

Вашому ставленню до життя можна позаздрити - легкість, позитив та оптимізм. Ви не звикли приймати все надто близько до серця, і оточуючим може здаватися, що вам на все начхати. Навіть у найважчі періоди у житті ви випромінюєте впевненість у собі та спокій. Щодня для вас – як свято. Якщо хтось хоче провести весело час - ви саме те, що потрібно галасливій компанії.

10. Танк

Ви завжди зайняті, і тому не бажаєте витрачати час на тих, хто створює вам перешкоди. Ви практично вирішуєте дріне проблеми, а просто йдете напролом. Навколишні захоплюються вашим натиском і цілеспрямованістю. Друзі знають, що на вас можна покластися у будь-якій ситуації. Ви завжди в дії і неодмінно досягнете успіху в будь-якому починанні.

Нагадаємо, що з такими колесами можна город зорати: українець перетворив простий " Запорожець" на джип.

Раніше ми повідомляли, що задимили всю машину: як позбутися сигаретного запаху в салоні швидко та надійно.