Daewoo Lanos випускався близько 20 років. Головними перевагами цього компактного седана були бюджетність та невибагливість в обслуговуванні. Дизайнер Роман Прядко на своїй сторінці у Facebook показав, як могла б виглядати нова версія народного автомобіля.

Перезапуск Daewoo Lanos навряд чи станеться, особливо найближчим часом. Проте дизайнер вирішив пофантазувати та показати, якою може стати модель нового покоління.

Daewoo Lanos. Фото: скрін youtube
Daewoo Lanos. Фото: скрін youtube

Оновлена ​​версія зовні нічим не відрізняється від сучасних іномарок, причому далеко не бюджетних. По суті, лише радіаторні грати нагадують попередній дизайн Lanos і то здалеку.

Яким може бути салон і начинка нового Daewoo Lanos поки залишається загадкою. Але швидше за все всередині буде встановлено бортовий комп'ютер, сучасну аудіосистему та інші приємні "фішки".

Популярні новини зараз
Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Daewoo Lanos Next-Gen. Фото: facebook.com/ROMANPRIADKODESIGN
Daewoo Lanos Next-Gen. Фото: facebook.com/ROMANPRIADKODESIGN

У мережі вже виникла перша реакція на Lanos наступного покоління. Більшість автолюбителів оцінили оновлений дизайн і відзначили, що машина стала брутальнішою.

"Незвичайне рішення радіаторної решітки", "красиво і відразу агресивний вигляд як у "зарядженої" машини", "крутий дизайн, а яким би ти побачив КрАЗ", "Жесть, помотало ланоса життя", - відреагували автолюбителі.

Коментарі. Фото: скрін facebook.com/ROMANPRIADKODESIGN
Коментарі. Фото: скрін facebook.com/ROMANPRIADKODESIGN

Раніше портал Знай повідомляв, у мережі випливли рідкісні кадри легендарного "горбатого" Запорожця: є одна цікава деталь.

Також наш портал інформував, реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам.

Крім того, ми писали, полонянка харківського гаража: блогер виявив люксову "Таврію", яка не встигла та 100 км проїхати.