Для всіх наших дорогих та шанованих читачів, які й дня не можуть спокійно прожити без цікавих фактів із дивовижного автосвіту, є пізнавальна історія. У сонячній та теплій Італії сфотографували Aston Martin DBS 2008 року. Рідкісне спортивне авто зареєстроване в Україні.

Так, суперкар Aston Martin DBS оснащений 517-сильним V12 і здатний розвинути 307 км/год. Саме такий автомобіль знімався у фільмах про Джеймса Бонда.

Про це стало відомо завдяки знімкам одного з українських автоблогерів.

Aston Martin DBS, фото: Instagram
Aston Martin DBS, фото: Instagram

Суперкар Aston Martin DBS помітили у курортному місті Сан-Ремо на Лазурному березі. Спорткар має номери на Донеччині. За інформацією ТопЖира, його раніше неодноразово бачили в Україні, та й до Європи авто виїжджало ще 2010 року. До речі, номерні знаки відтоді Aston Martin не змінилися.

Популярні новини зараз
В опалювальному сезоні знизять тариф на світло: хто платитиме 1,32 грн за кВт Пенсіонери зможуть отримати одноразову грошову допомогу Змінили вимоги до стажу: майбутня пенсія буде більше очікуваного У платіжках будуть нові суми: українців попередили про зміни у тарифах
Показати ще

Aston Martin DBS – досить рідкісна модель не лише в Україні, а й в Італії. З 2007 по 2012 рік випущено всього 3381 такий суперкар. Модель прославився, як авто Джеймса Бонда у фільмах "Казино Ройяль" та "Квант милосердя".

Aston Martin DBS, фото: Instagram
Aston Martin DBS, фото: Instagram

DBS – заряджена версія Aston Martin DB9. Купе оснащено 6,0-літровим V12 потужністю 517 л. с. і пропонувалося з 6-ступінчастою механічною та автоматичною КПП. Воно здатне розігнатися до 100 км/год за 4,3 с і розвинути 307 км/год.

Крім того, у Aston Martin DBS дороблено ходову та встановлені карбоново-керамічні гальма. Від DB9 його можна відрізнити за обважуванням, а в салоні встановлені спортивні крісла.

Нагадаємо, не шкодуєш, що купив "Ланос"? Українським автовласникам доведеться заплатити "податок на розкіш".

Раніше повідомлялося, в Україні почали частіше купувати машини "одного типу" - все через ціни на бензин та електроенергію.

Також, в Україні оновили список машин, які підпадають під податок.