Зазвичай люди використовують бардачок автомобіля для зберігання речей, які здебільшого виявляються зовсім не потрібними.

Через захаращеність часто не вистачає місця для справді необхідних речей.

"Бардачек". Фото: кадр из Youtube
"Бардачек". Фото: кадр из Youtube

Документи

У бардачку зручно зберігати документи на авто. Ситуація на дорогах може бути непередбачуваною, тому технічну документацію на автомобіль краще зберігати "під рукою". Краще зовсім не викладатиме ці документи з авто.

Канцелярські гумки

Вони можуть стати в нагоді наприклад тоді, коли зламається ваш автотримач для смартфона, а вам буде дуже необхідний навігатор. Як останній може бути смартфон. Телефон можна прикріпити до вентиляційної сітки за допомогою канцелярських гумок.

Популярні новини зараз
Влітку українці можуть втратити законні пенсії: список документів, які важливо показати у ПФУ Ощадбанк порадував клієнтів приємною новиною: чого очікувати українцям Таких зібрали всього три "ластівки": у мережі показали унікальне тридверне авто від ЗАЗ Через кордон не пустять: українцям, які їдуть до Польщі, оголосили важливе правило
Показати ще

Xiaomi ліхтарик
Xiaomi ліхтарик

Ліхтарик

У "бардачку" повинен бути і маленький освітлювальний прилад, адже можливо після того, як стемніє, може статися якась поломка і вам доведеться в темряві оглянути деталі авто.

Сонцезахисні окуляри

Також потрібно мати в бардачку сонцезахисні окуляри та запасні окуляри для зору. Перші знадобляться в літню пору, коли сліпить сонце, а другі - якщо раптом зламаються основні окуляри або доведеться зняти контактні лінзи.

Окуляри, фото psychologies
Окуляри, фото psychologies

Вологі серветки

Часто у тривалих автомобільних подорожах виникає необхідність помити руки або забрати забруднення. Корисно буде тримати упаковку вологих серветок під рукою.

Нагадаємо, за що в українців можуть відібрати права водія: цілих 14 причин.

Раніше ми повідомляли, що цей штраф вам "впарюють": за яке порушення ПДД із вас не можуть вимагати гроші.