21 травня в Шанхаї компанія Nissan вирішила урізноманітнити життя автолюбителів та професійних гонщиків, представивши свій новий парфум "Smell My Dust". Цей аромат був розроблений у співпраці з парфумерною лабораторією Шанхая і змішав запах шин і аромат квітучої сакури.

Нові парфуми не випадково показали світу саме зараз – це сталося на тлі прийдешніх перегонів Formula E, які пройдуть у Шанхаї 25-26 травня.

Про це повідомляє Top Gear.

Новий парфум Nissan / фото: Instagram
Новий парфум Nissan / фото: Instagram

Компанія вирішила використати цю подію як платформу для привернення уваги до свого бренду, об'єднавши в ароматі два символи: традиційну японську культуру (сакура) та передові технології (запах шин).

Популярні новини зараз
Українцям будуть по-новому вручати повістки: все зміниться з 16 липня Українка виграла півмільйона гривень за одну мить: як звичайний похід до магазину змінив усе життя Ці каші варити й не потрібно: екстрений перелік круп для відключення світла "Київстар" оголосив про нові зміни: вже з сьогоднішнього дня
Показати ще

За інформацією джерела, до складу парфуму дійсно входить справжній шинний пил.

Згідно з представниками Nissan, цей аромат є частиною ширшої стратегії, спрямованої на інтеграцію маркетингу та спорту. Компанія прагне використовувати свої спортивні досягнення, в даному випадку, участь у гонках Formula E, щоб привернути увагу до своїх інновацій в автомобільній індустрії.

Таким чином, "Smell My Dust" приєднався до інших вже відомих ароматів у колекції Nissan, як "Armada", "GTR", "Patrol" та "350Z", кожен з яких має свою унікальну тематику, пов'язану зі світами автомобілів та автомобільної культури .

Також наш портал повідомляв, надушіться – вас з'їдять: KFC створив парфум з ароматом курочки барбекю

Раніше Знай.ua стало відомо про те, що цітрусові нотки розкажуть не про парфум, а про діабет: як розпізнати небезпечні хвороби через запах тіла