Для всіх наших дорогих та шанованих читачів, які й дня не можуть спокійно прожити без чогось цікавого з великого та дивовижного світу автотехніки, є цікава історія. Так, Mercedes-AMG E63 S Final Edition – останній E-Class з V8 під капотом. 612-сильний двигун дозволяє розганятися до сотні за 3,4 с і розвивати 300 км/год.

В українській столиці сфотографували Mercedes-AMG E63 у лімітованій версії Final Edition. Заряджений седан є реальним раритетом.

Його фотографії опублікували на сторінці topcars_ua у мережі Instagram.

Mercedes-AMG E63 S Final Edition
Mercedes-AMG E63 S Final Edition

У 2022-2023 роках виготовили лише 999 Mercedes-AMG E63 S Final Edition. Це була прощальна версія моделі та останній Mercedes E63 з двигуном V8 під капотом.

Популярні новини зараз
Як оновити дані, щоб не йти в ТЦК: українцям підказали швидкі альтернативи З 1 липня українці отримають 20 тисяч гривень пенсії, але не всі: кому пощастить У Києві скасують пільговий проїзд для деяких пасажирів: кому доведеться платити Споживачам електроенергії дали 5 днів: що потрібно зробити кожному
Показати ще

Ця 4,0-літрова вісімка з двома турбінами розвиває 612 л. та 850 Н∙м. Розгін до 100 км/год займає 3,4 секунди, а максимальна швидкість обмежена на позначці 300 км/год.

Mercedes-AMG E63 S Final Edition
Mercedes-AMG E63 S Final Edition

Седан є повнопривідним, хоча є спеціальний задньопривідний режим для шрифту. Також встановлений електронний задній диференціал та пневмопідвіска.

Седан Mercedes-AMG E63 S відрізняється "пастю" решітки радіатора, обважуванням і заднім спойлером. Версія Final Edition також отримала спеціальні 20-дюймові диски і матове забарвлення кузова з графікою на боковинах.

Mercedes-AMG E63 S Final Edition
Mercedes-AMG E63 S Final Edition

Салон Mercedes-AMG E63 S Final Edition оброблений шкірою Nappa з контрастними швами та карбоном. Також встановлені спортивні кермо та крісла.

Нагадаємо, Кім Чен Ин прокотив Путіна на контрабандному Mercedes: було тісно, ​​але "пропагандистською".

Раніше повідомлялося, шалена сума: на аукціоні продали розкішний Mercedes-Benz E-Class 1995 року, приголомшливі кадри.

Також, сім'я слуги народу Миколи Галушка купила машин на $200 тисяч і побудувала величезний особняк: все – під час війни.