Для всіх наших дорогих і шанованих читачів, які й дня не можуть спокійно прожити без чогось новенького з великого дивовижного світу автотехніки, є цікава історія. Так, на одному з популярних українських сайтів оголошень було виявлено дуже цікаву пропозицію.

Справа в тому, що з'явилося унікальне оголошення про продаж чотиридверного лімузину Packard 180, який є найдорожчим і найрідкіснішим екземпляром у всій лінійці.

Про це стало відомо завдяки інформації від наших колег, таких автолюбителів, як і ми, на порталі Hyser.

Packard 180, фото: Auto.ria
Packard 180, фото: Auto.ria

Так, на сайті з продажу авто. було виявлено дуже несподівану і навіть унікальну пропозицію. Так, хтось вирішив продати раритетний автомобіль Packard 180, який був випущений далекого 1937 року. Найцікавіше те, що цей автомобіль мав лише двох власників, а його загальний пробіг становить 100 тисяч кілометрів.

Популярні новини зараз
Прийдуть з перевіркою до кожного: змінилися правила соціальних виплат ПриватБанк блокує гроші пенсіонерів Вистачить на кілька буханок хліба: пенсіонерам доплатять у вересні 570 гривень Мобільний зв'язок для літніх людей: тарифи від 60 грн, які допоможуть зекономити
Показати ще

Packard 180, фото: Auto.ria
Packard 180, фото: Auto.ria

Повідомляється, що цей лімузин брав участь у різноманітних виставках та знімався у фільмах та кліпах. Салон Packard 180 було відреставровано, а на місці заводського восьмициліндрового рядного двигуна об'ємом 5,8 літрів (160 к.с.) встановлено сучасний 2,5-літровий бензиновий двигун Mercedes-Benz. Цей автомобіль має задній привід та працює у парі з механічною коробкою передач.

Packard 180, фото: Auto.ria
Packard 180, фото: Auto.ria

Через те, що він не має рідний двигун і був перероблений, його ціна вважається дуже маленькою - 10 500 доларів США.

Важливо підкреслити, що така машина у хорошому стані і з рідним двигуном коштує в рази дорожче. Вартість деяких екземплярів Packard 180 перевищує 100 тисяч доларів, що говорить про унікальність та рідкість цієї машини.

Нагадаємо, українець переробив нудний "Запорожець" у машину для вечірок: немов вогні нічного Лас-Вегаса.

Раніше повідомлялося, що українці переодягли простий "Запорожець" в ексклюзивний тюнінг: навіть у Mercedes такого немає.

Також, Daewoo Lanos, за який не соромно: українців вразила "Next Gen" версія легендарного авто.