Для всіх наших дорогих та шанованих читачів, які й дня не можуть спокійно прожити без чогось новенького з великого дивовижного світу автотехніки, є цікава інформація. Ще один відомий виробник смартфонів готує дебютний автомобіль.

Після Huawei і Xiaomi свою електричну модель випустить і Meizu. Презентацію електромобіля DreamCar MX анонсовано до кінця року. Meizu DreamCar MX – 4,8-метровий електричний кросовер без заднього скла. Запас ходу автомобіля перевищить 500 км.

Про це авто стало відомо завдяки подробицям на порталі CarNewsChina.

Meizu DreamCar MX, фото: CarNewsChina
Meizu DreamCar MX, фото: CarNewsChina

Потрапили в інтернет та перші фото Meizu DreamCar MX. Вони дозволили встановити, що це не самостійна модель, а змінений електрокросовер Polestar 4 від Volvo. У нового електромобіля такий самий рубаний дизайн без заднього скла.

Популярні новини зараз
Путін оголосив про масштабне збільшення чисельності армії Плату за світло нараховуватимуть по-новому З 1 жовтня платіжки за світло зміняться "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

Meizu DreamCar MX, фото: CarNewsChina
Meizu DreamCar MX, фото: CarNewsChina

Інтер'єр Meizu DreamCar MX повторює салон Polestar 4. На передній панелі встановлений віртуальний щиток приладів та великий тачскрин, а крісла розділені широкою консоллю. Задні сидіння регулюються.

Meizu DreamCar MX, фото: CarNewsChina
Meizu DreamCar MX, фото: CarNewsChina

Вибір на користь Polestar 4 зробили недарма. Справа в тому, що компанію Meizu у 2022 році викупив концерн Geely, якому також належать Polestar та Volvo.

Характеристики Meizu DreamCar MX поки що не розкривають. Для довідки: 4,8-метровий електромобіль Polestar 4 пропонується у версіях на 276 та 544 л. с. з батареєю на 102 кВт∙год, яке запас ходу становить 560-600 км.

Нагадаємо, такого "апарата" не було навіть у Джеймса Бонда: в Україні помітили спорткар Aston Martin Vantage.

Раніше повідомлялося, що це повинен знати кожен водій: що робити, якщо поліція зупинила без причини.

Також, у Києві помітили легендарне складання Toyota Celica: немов виїхала з "Need for Speed: Most Wanted".