Ідеальний варіант для любителів екстремальної їзди бездоріжжям - саме так можна схарактеризувати новий концепт-кар від дизайнера Романа Прядка. Фахівець показав несподіваний проєкт, який потенційно може реалізувати завод КрАЗ.

Кременчуцький автомобільний завод спеціалізується на випуску вантажних транспортних засобів цивільного та спеціального призначення, зокрема для військових потреб. В той самий час створенням легкових автомобілів підприємство не займається.

АвтоКрАЗ. Фото: скрін youtube
АвтоКрАЗ. Фото: скрін youtube

Дизайнер Роман Прядко трохи пофантазував та показав кілька варіантів легковиків, які в перспективі могли б зійти з конвеєра КрАЗу.

Перший варіант – брутальний пікап, який ідеально підійде для мешканців сільської місцевості або любителів помісити бруд на бездоріжжі. Автомобіль має дещо футуристичний, але стриманий дизайн і виглядає досить "лютим".

Популярні новини зараз
Виправдання не спрацюють: ТЦК жорстко покарають чоловіків за відмову Пенсію заберуть усю до копійки: кого з українців безжально залишать з порожнім гаманцем Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку
Показати ще

Пікап КрАЗ. Фото: facebook.com/ROMANPRIADKODESIGN
Пікап КрАЗ. Фото: facebook.com/ROMANPRIADKODESIGN

Другий варіант – купе зі збільшеним кліренсом. Теоретично автомобіль також має високу прохідність, але при цьому має більш "стриманий характер" і міг би підійти для міських доріг. Проте поки немає й мови про втілення таких амбітних проєктів у життя.

Купе КрАЗ. Фото: facebook.com/ROMANPRIADKODESIGN
Купе КрАЗ. Фото: facebook.com/ROMANPRIADKODESIGN

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, майже рідна "Таврія": у мережі засвітився маловідомий електрокар Skoda, який збирали у 90-х.

Також наш портал інформував, піде замість "богданчиків"? Китайці створили безпілотну маршрутку з дуже дивним дизайном.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, українці відновили антикварну вантажівку, зібрану з корабельного дерева: таких лише 5 штук.