Для всіх наших дорогих та шановних читачів, які й дня не можуть спокійно прожити без чогось новенького з великого дивовижного світу автотехніки, є дуже цікаві факти. Так, у соціальних мережах опублікували цікаву інформацію про легендарні автомобілі відомої німецької марки BMW.

Справа в тому, що за багато років ця автомобільна компанія виробила масу дуже незвичайних марок, про які не підозрювали навіть досвідчені автомобілісти.

Про це стало відомо завдяки інформації від таких автолюбителів, як і ми, на порталі Hyser.

BMW, скріншот: YouTube
BMW, скріншот: YouTube

Є така марка як Bayerische Motoren Werke. Вона була заснована у 1916 році, проте вже у 1928 році вона стала придбанням автобудівельного заводу Dixi. Саме з тих часів, за 90 років, було виготовлено масу машин, які стали відомими як "бумери".

Популярні новини зараз
Немає дітей, тому що неправильно "чірікаєтесь": пара була в шоці від вердикту лікарів Пенсіонерам готують круті зміни з новими сумами – виплати зростуть на 1500 грн Українцям чітко відповіли з приводу індексації пенсій "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

BMW, скріншот: YouTube
BMW, скріншот: YouTube

Насамперед слід відзначити BMW Hurrican 1964 року випуску. Цей автомобіль виготовлений на базі BMW 1800ti. Його робили студенти під керівництвом Макса Зелауса. Найцікавіше в тому, що це авто має елементи від Ferrari 250 LM, Jaguar, Volvo та Fia.

BMW, скріншот: YouTube
BMW, скріншот: YouTube

Особливої ​​уваги гідний і екземпляр BMW 2000 ti Coupé 1968 року. Цей автомобіль був виготовлений в єдиному екземплярі і його показали в Паризькому автосалоні в рік його випуску. Потрібно відзначити, що ця машина має незвичні для себе риси, вона далеко не така, як усі BMW.

BMW Karmann Asso Di Quadri 1976 являє собою концепт, який був зроблений на базі BMW 320. Цей автомобіль вже робився як конвеєрний варіант, на відміну від BMW 2000 ti Coupé. Однак через економічну ситуацію цей проект було закрито.

Нагадаємо, елітні машини з військовими номерами розбурхали Україну: "Ягуар на нуль поспішає, поранених рятувати".

Раніше повідомлялося, таких зібрали лише три "ластівки": у мережі показали унікальне тридверне авто від ЗАЗ.

Також, краще, ніж Volvo: розкішний седан від ЗАЗ, який "поради" заборонили збирати.