Для всіх наших дорогих та шанованих читачів, які й дня не можуть спокійно прожити без чогось новенького з великого дивовижного світу автотехніки, є цікава інформація. Так, український ринок вийшов новий Mercedes G-Class 2024. Один із перших модернізованих позашляховиків сфотографували у столичному автосалоні марки.

Культовий "Гелендваген" оновили зовні та всередині. Позашляховик тепер доступний не тільки з бензиновими та дизельними двигунами, а й у електричній версії.

Про це стало відомо завдяки знімкам, які у мережі Instagram опублікувала послідовниця natalia_tosha.

Mercedes G-Class 2024, фото: Instagram
Mercedes G-Class 2024, фото: Instagram

Новий "Гелендваген" не надто змінився зовні та зберіг класичний стиль. Йому дещо змінили решітку радіатора, бампери та оптику. У салоні замінили кермо, оновили центральну панель та встановили покращену мультимедійну систему.

Популярні новини зараз
Надбавки до пенсії змінюють: від чого залежить Пенсію заберуть усю до копійки: кого з українців безжально залишать з порожнім гаманцем Доплата 944 грн: хто з пенсіонерів може розраховувати на допомогу Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати
Показати ще

Mercedes G-Class 2024, фото: Instagram
Mercedes G-Class 2024, фото: Instagram

На фото потрапив заряджений Mercedes-AMG G63 (ціною від 9350641 грн), який зберіг 4,0-літровий V8 твін-турбо на 585 к.с. Він здатний розігнатися до сотні за 4,5 с та розвинути 240 км/год.

Mercedes G-Class 2024, фото: Instagram
Mercedes G-Class 2024, фото: Instagram

А ось інші версії "Гелендвагена" зазнали змін. Зокрема, новий Mercedes G500 вже оснащений не V8, а 3,0-літровою 449-сильною турбошестернею. Він коштує від 6570523. Потужність 3,0-літрового турбодизеля в Mercedes G540d (від 6112109 гривень) зросла до 367 сил.

Нагадаємо, автобус General Motors з дизайном ретрофутуризму Fallout вирішили продати: ціна – 1 "лимон".

Раніше повідомлялося, що чверть українців вважають, що Шабунін наживається на образі борця з корупцією – опитування.

Також, реінкарнація "Волинянки": нова версія позашляховика "ЛуАЗ" з повним приводом.