Для всіх наших шановних читачів, які й дня не можуть прожити без чогось новенького з великого дивовижного світу автотехніки, є дуже цікаві новини. Справа в тому, що в українській столиці помітили новий Ineos Grenadier Quartermaster. Це один із перших таких пікапів в Україні.

Ineos Grenadier Quartermaster – 5,2-метровий рамний пікап, який нагадує класичні Land Rover. Модель комплектують бензиновими та дизельними турбошестернями BMW.

Про це авто стало відомо завдяки свіжим фото на сторінці "topcars_ua" у мережі Instagram.

Ineos Grenadier Quartermaster, фото: Instagram
Ineos Grenadier Quartermaster, фото: Instagram

Британський бренд Ineos офіційно виходить на український ринок. Разом із позашляховиком Grenadier у нашій країні буде представлений і пікап Quartermaster.

Популярні новини зараз
Росія готує ґрунт для масового блекауту: "Це фактично підготовка" В Україні анонсували найбільший перерахунок пенсій: у кого виплати зростуть одразу на 60% Хто в першу чергу отримає повістки Водоканали розікрали гроші, а тепер вимагають підвищити тарифи
Показати ще

Класичний незграбний дизайн Ineos Grenadier витриманий у стилістиці старих Land Rover Defender. Пікап Quartermaster на 30 см довший за позашляховик — досягає 5,2 м. Його вантажопідйомність становить 760 кг.

Ineos Grenadier Quartermaster, фото: Instagram
Ineos Grenadier Quartermaster, фото: Instagram

Новий Ineos Grenadier Quartermaster пропонується лише у чотиридверному виконанні. Його салон витриманий в авіаційному стилі – з великою кількістю перемикачів. Щитка приладів немає, адже показання відображаються на центральному дисплеї.

Пікап Ineos Grenadier Quartermaster комплектують 3,0-літровими рядними турбошестернями BMW — 286-сильною бензиновою та 249-сильною дизельною.

Саме це авто - бензинове. З 8-ступінчастою автоматичною КПП воно здатне розігнатися до сотні за 8,6 секунди, а максимальна швидкість обмежена на 160 км/год. Звичайно ж, повний привід доповнений знижувальною передачею.

Нагадаємо, обов'язковий страховий поліс для водіїв: хто може уникнути штрафу за відсутність.

Раніше повідомлялося, є шанс торкнутися легенди: Містер Бін продає особистий спорткар Peugeot 205 GTi.

Також, вандалізм, побиття та крадіжки: панк провів цілий день в образі Тревора з GTA 5, але його зловили копи.