Для всіх наших дорогих та шанованих читачів, які й дня не можуть спокійно прожити без чогось новенького з великого дивовижного світу автотехніки, є цікава інформація. Всесвітньо відомий автовиробник Range Rover перетворив свою "спортивну" модель на електромобіль.

Range Rover Sport уперше отримає електричну модифікацію. Позашляховик презентують у 2025 році, проте нещодавно його було помічено поблизу автодрому Нюрбургрінг у Німеччині під час тестів.

Електромобіль Range Rover Sport отримає повнопровідне силове встановлення потужністю мінімум 550 л. Запас ходу позашляховика перевищить 500 км. "Шпигунські" знімки електрокара опублікував сайт Carscoops.

Range Rover Sport, скріншот: carscoops.com
Range Rover Sport, скріншот: carscoops.com

На фото видно, що електромобіль Range Rover Sport зовні майже не відрізняється від бензинової чи дизельної версії позашляховика. Його видають дещо інший дизайн решітки радіатора і змінений задній бампер.

Популярні новини зараз
Нічні заморозки накриють Україну: коли чекати на потепління до +17°С Ухилянтам скасовують куплені відстрочки: чоловіків чекають масові перевірки В Україні визначили 4 категорії пенсіонерів, які отримуватимуть 8000 грн Українцям не повністю виплатять першу "теплу" субсидію: у чому причина
Показати ще

У салоні прототипу Range Rover Sport Electric встановили каркас безпеки, адже тести на Нююрбургрінг виробляють на великих швидкостях. Серійний електрокар має зберегти в інтер'єрі традиційний стиль Range Rover.

Range Rover Sport, скріншот: carscoops.com
Range Rover Sport, скріншот: carscoops.com

Позашляховик отримає ту ж повнопривідну силову установку, як і електромобіль Range Rover. Її потужність складе щонайменше 550 сил, а запас ходу електрокара перевищить 500 км. Крім того, розробники заявили, що Range Rover Sport Electric збереже добрі позашляхові можливості.

Нагадаємо, власник банкрутного Дельта-банку Микола Лагун прагне приховати свій стан: допоможуть троє жінок.

Раніше повідомлялося, як копія машинки для GTA: ось так виглядає китайський клон Land Rover Defender.

Також, нардеп Георгій Мазурашу відповів, чому сини не на фронті: один пече піцу, інший "мітить" у музиканти.