В Україні умільці подарували друге життя старенькому ЗАЗ-968М, перетворивши його на стильний спорткар, на якому зовсім не соромно прокотиться містом. Фото модифікованого "Запорожця" опублікували сторінку "avtobazar_do_1000" у соцмережі Instagram.

Легенда українського автопрому "Запорожець" вже не часто трапляється на дорогах, а ще рідше можна побачити цей автомобіль у хорошому стані, адже роки беруть своє. Втім, ще є ентузіасти, які реставрують та модифікують подібні машини.

ЗАЗ-968М. Фото: скрін youtube
ЗАЗ-968М. Фото: скрін youtube

Так українець показав, як перетворив свій ЗАЗ-968М. Умілець знизив кліренс, підрізав амортизатори, розширив арки коліс та вставив величезні хромовані диски. Також фронтальна оптика замінена на LED, а кермо – на спортивну версію.

Тюнінгований ЗАЗ-968М. Фото: instagram
Тюнінгований ЗАЗ-968М. Фото: instagram

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У "Запоріжці" залишилася оригінальна трансмісія та підвіска. Також ніяких доробок і модифікацій не було щодо двигуна, тому цей ЗАЗ лише умовно можна назвати спорткаром.

Зазначається, що тюнінгований ЗАЗ-968М був випущений 1991 року і за своє життя проїхав 28 тисяч кілометрів. Власник виставляв його на продаж за 1100 доларів, але як склалась подальша доля машини - невідомо.

Раніше портал Знай повідомляв, до сотні за 3,7 секунди: легендарний ЗАЗ-966 перетворили на спритний електрокар.

Також наш портал інформував український мінікупер: випливли унікальні кадри легендарного Запорожця, його хотіли купити навіть дипломати.

Крім того, ми писали, це не машина – це монстр: найкращі модифікації легендарної "Таврії", які хочуть купити українці навіть сьогодні.