Попри війну в Україні продовжують купувати автомобілі, хоча й у регіонах, що постраждали від агресії з боку рф, це більш відчутно.

Автомобілі на вторинному ринку досить поширене явище. На сайті nnews оприлюднили список міст з найдешевшими та найдорожчими цінами на авто.

Авто, фото: Informator
Авто, фото: Informator

Найвищою середня вартість легковиків, що продавалися в інтернеті протягом у січні 2023 року, уже традиційно виявилася у Києві та області — там цей показник зафіксований на рівні 7 000$. На другому місці розмістилася Закарпатська область: 6 500$. Львівська область із середньою ціною 6 459$ опустилася на третє місце.

Найнижчою середня вартість машин у продажі минулого року була у Херсонській області, де просили 2 800$, та у Донецькій та Миколаївській областях - 3 000$.

Середня ціна легковушок, що продавали в інтернеті протягом січня 2023 року, в регіонах України коливається від 2 800 до 6 900 доларів.

Порівнюючи середні ціни на легковики в регіонах, то за останній місяць найбільше вони знизилися у Кіровоградській (-17,1%), Луганській (-12,7%) та Херсонській (-8,2%) областях.

Нагадаємо, ми писали, що розмитнення стане дешевшим майже на 40%: українським водіям показали, як оформлятимуть авто в "Дії".

Як повідомляв "Знай.ua" автівки стали доступніші: за скільки можна купити машину з "пробігом".

Також "Знай.ua" інформував, водіїв закликали відмовитись від цих шкідливих звичок за кермом: найчастіше призводять до ДТП.