Не всіх автолюбителів задовільняє висока вартість пристроїв, які прибирають запахи з салону, та немає гарантії того, що хімічні сполуки не вплинуть на здоров’я водія та пасажирів.

Пропонуємо вам декілька народних способів, використовуючи які можна заощадити, та позбутися неприємних запахів.

Собака в авто, скріншот: YouTube
Собака в авто, скріншот: YouTube

Харчова сода

Сода з легкістю вбирає запахи. Для того, аби випробувати цей чудодійний препарат, слід нанести цей засіб на поверхню, яка є джерелом смороду і через 24 години соду можна прибирати. Бажано обмежитися лише килимками.

Очищувач повітря в салон авто. Фото: Youtube
Очищувач повітря в салон авто. Фото: Youtube

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Оцет

Цей засіб теж справляється з поглинанням зайвих запахів. Крім того, протирати нею можна будь-які поверхні, для яких рідини не становлять небезпеки. Також можна просто залишити в машині посудину з оцтом на деякий час.

Після використання оцту салон транспортного засобу потребує досить тривалого провітрювання.

Кава

Улюблена багатьма кава маскує неприємні запахи, причому робить це досить швидко, справляючись із найяскравішими ароматами. Достатньо лише залишити кавові зерна на забрудненому місці. Особливо корисно використовувати каву, коли необхідно замаскувати запах пального.

Нагадаємо, ми писали, що чи законно роздавати повістки у Сільпо, чи через Viber: українцям розповіли, який "прокол" вас врятує від мобілізації.

Як повідомляв "Знай.ua" чи безпечно робити кілька щеплень в один день: у МОЗ зробили попередження.

Також "Знай.ua" інформував, електроніка, АКБ та розхідники: як правильно підготувати свою "ластівку" до весняних доріг.