Кожен водій повинен самостійно або за допомогою майстра пройти процедуру перевірки своєї "ластівки" перед тим, як увійти у "весняний" сезон. Настав час і подумати про це, адже календарна зима надовго не затримається.

Давайте розберемося зі списком дуже важливих справ, які необхідно здійснити водієві перед весною.

Про це розповів один відомий український автоблогер, який публікує свої поради у мережі YouTube.

Автомобілі. Фото: скрін youtube
Автомобілі. Фото: скрін youtube

Все залежить від того, коли ви перевіряєте свій автомобіль, і що ви робите для того, щоб він залишався довговічним. Саме тому експерти розповіли, чому потрібно приділити увагу перед приходом потепління.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Насамперед потрібно подивитися систему охолодження. Справа в тому, що антифриз необхідно перевіряти на постійній основі, особливо коли настає весна.

Техогляд, скріншот: Facebook
Техогляд, скріншот: Facebook

Перевірка електроніки та АКБ - теж дуже важлива процедура, оскільки далеко не всі акумулятори можуть пережити цілу зиму. Навіть якщо це і вийшло, краще замінити його на новий. Також важливо приділити увагу і кондиціонеру, днищу самого автомобіля та ходової.

Крім цього, рекомендується простежити за двірниками, розхідниками та допоміжними засобами. Не варто також забувати і про гуму, тому що на зимових шинах не бажано їздити, коли приходить потепління.

Нагадаємо, обов'язковий техогляд в Україні: українським водіям назвали розцінки, доведеться витратитися.

Раніше повідомлялося, а вас попереджали: українські водії повелися на шахраїв, доведеться розплачуватися.

Також, привід для радості: в Україні ціни на пальне активно знижуються – якою буде ситуація навесні.