Для всіх наших читачів, які й дня не можуть спокійно прожити без новин із автосвіту, є дуже цікаві кадри рідкісного та навіть унікального авто. Ще дуже чудовий факт – це авто можна придбати за дуже доступну ціну.

У мережі показали кадри незвичайний триколісний автомобіль, який виставили на аукціон.

Про це пишуть такі ж автолюбителі, як і ми, на порталі Hyser.

HMV Freeway, скріншот: YouTube
HMV Freeway, скріншот: YouTube

Існує автомобіль під назвою HMV Freeway, він призначений для недалеких поїздок, наприклад, з'їздити на город чи магазин. Ця машина розрахована лише на одну особу, а її вага становить лише 318 кілограм.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Цей мініатюрний автомобіль з трьома колесами був випущений у 1981 році, і його тепер можна побачити на одному з аукціонів. HMV Freeway вироблялися в американській компанії High Mileage Vehicles. Відомо, що з 1979 по 1982 рік було випущено лише 700 таких екземплярів.

HMV Freeway, скріншот: YouTube
HMV Freeway, скріншот: YouTube

Даних автомобіль може похвалитися передніми 12-дюймовими колесами зі сталі та одним заднім провідним колесом. Він розрахований лише на одного пасажира, натомість є місце для багажу. Що стосується двигуна, то в HMV Freeway стоїть одноциліндровий мотор Tecumseh об'ємом 453 куб.

Важливо зазначити, що екземпляр, який виставили на аукціон, вже проїхав 9600 кілометрів. Незважаючи навіть на свій вік, дана машинка має відмінний стан. Максимальна ставка за лот на аукціоні складає 5500 доларів.

Нагадаємо, Ісус перетворював воду на вино, а українець зробив із "Запорожця" вантажівку: найкращий помічник на городі.

Раніше повідомлялося, перетворити "Запорожець" на BMW e53 одним махом, українці здивовані рукастому умільцю: "Машина звір, але колеса...".

Також, в Україні видаватимуть нові номерні знаки на автомобілі: що зміниться для власників.