Новий Lexus RX 2023 та не менш крутий Mercedes GLS Brabus потрапили на камери автолюбителям у столиці України.

У Києві сфотографували крутий Mercedes GLS в тюнінгу Brabus. На наших дорогах небагато таких кроссоверов – значно менше, ніж тюнінгованих Гелендвагенів. Також у камери папараці потрапив кросовер п'ятого покоління Lexus RX 2023, який зовсім недавно почали продавати.

Авто.  Фото: Youtube
Авто. Фото: Youtube

Новий Lexus RX 2023 зберігає знайомий силует, проте передня частина у нього інша. У салоні встановили величезний дисплей. У базовій версії є парковочний автопілот, вентиляція крісел, електроприводи сидінь, кермової колонки та дверей багажника.

Lexus RX 2023. Фото: скриншот ТопЖир
Lexus RX 2023. Фото: скриншот ТопЖир

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Це кросовер Lexus RX 350 на бензині, з новим 2,4-літровим турбомотором на 275 к. с., який змінив 3,5-літровий V6. Його ціна стартує з 2,7 млн гривень.

Ще один красень, Mercedes GLS Brabus можна відрізнити лише за фірмовою решіткою радіатора, карбоновим обвісом та спойлером на даху.

Mercedes GLS Brabus. Фото: скриншот ТопЖир
Mercedes GLS Brabus. Фото: скриншот ТопЖир

У цьому випадку за основу взято Mercedes-AMG GLS63. У стоку його двигун видає 612 к. с., але Brabus пропонує два ступені тюнінгу – зі збільшенням потужності до 700 чи 800 к. с. Розгін до сотні займає 4,0 та 3,8 с, відповідно, а максималка обмежена на 250 км/год.

Нагадаємо, ми писали, що доведеться викласти майже 41 000 гривень: водіїв попередили, коли звичайна перевірка прав може обернутися штрафом.

Як повідомляв "Знай.ua" правила та штрафи будуть однакові для всіх водіїв: залишилося лише кілька місяців.

Також "Знай.ua" інформував, не пустять за кордон, відберуть авто та заборонять полювати: які покарання загрожують боржникам аліментів.