Зазвичай люди використовують бардачок автомобіля для зберігання речей, які в більшості випадків виявляються зовсім не потрібними. Через захламленість часто не вистачає місця для справді необхідних речей.

Документи

У бардачку зручно зберігати документи на авто. Ситуація на дорогах може бути непередбачуваною, тож технічну документацію на автомобіль краще зберігати "під рукою". Краще буде зовсім не викладати ці документи з авто.

Канцелярські резинки

Вони можуть стати у нагоді наприклад тоді, коли зламається ваш автортимач для смартфону, а вам буде дуже необхідний навігатор. У ролі останнього може бути смартфон. Телефон можна прикріпити до вентиляційної решітки за допомогою канцелярських резинок.

Xiaomi ліхтарик
Xiaomi ліхтарик

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Ліхтарик

У "бардачку" має бути і маленький освітлювальний прилад, адже можливо після того як стемніє, може відбутися якась поломка і вам треба буде у темряві оглянути деталі авто.

Окуляри, фото psychologies
Окуляри, фото psychologies

Сонцезахисні окуляри

Також потрібно мати у "бардачку" сонцезахисні окуляри та запасні окуляри для зору. Перші знадобляться у літню пору, коли сліпить сонце, а другі - якщо раптом зламаються основні окуляри чи доведеться зняти контактні лінзи.

Вологі серветки

Часто у тривалих автомобільних подорожах виникає потреба помити руки, або прибрати забруднення. Корисно буде тримати упаковку вологих серветок під рукою.

Нагадаємо, ми писали, що прощавайте, податки: українцям знову можуть дозволити безкоштовне розмитнення авто.

Як повідомляв "Знай.ua" ані слова російською і без метушні? Як правильно пройти автоконтроль на блокпості.

Також "Знай.ua" інформував, спортивний "Запорожець" візуально був схожий на Ferrari.