Автомобілісти всього світу мають свої власні звички та звички, які відображаються у різних культурних особливостях.

Іноді ці звички можуть здаватися незвичайними або навіть містичними... однак у деяких із них все ж таки спостерігаються власні пояснення, часто засновані на міфах. Тому зараз ми обговоримо цікавий спосіб привернути увагу до автомобіля у аргентинських автомобілістів. Про це повідомляє Motor Media Review.

Авто, скріншот: YouTube
Авто, скріншот: YouTube

Вони розміщують каністру чи пляшку на даху авто. Це є показником, що автомобіль виставлений на продаж, і просто привертає увагу потенційних покупців.

Здається, що це дивовижна практика, оскільки сучасний спосіб продажу автомобілів переважно протікає в інтернеті. Ти робиш багато фотографій з різних ракурсів, пишеш привабливий і, що найголовніше, чесний опис і публікуєш його на різних торгових майданчиках.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Проте, практично виявляється, що багато угод здійснюються з допомогою традиційних методів.

По-перше, як виявилося, багато автомобілістів можуть не мати доступу до інтернету, особливо серед покоління людей похилого віку або віддають перевагу традиційним способам пошуку інформації.

Японське авто. Фото: Youtube
Японське авто. Фото: Youtube

Друга група автолюбителів – це ті, хто ще не знає, який автомобіль вони хочуть чи якась марка їх цікавить. І нарешті, третя категорія – це ті, хто не бажає далеко їздити чи витрачати багато часу на огляд автомобілів.

Нагадаємо, барбекю на колесах: умілець модернізував "горбатий" ЗАЗ-965 для пікніків та риболовлі, як виглядає диво-авто

Як повідомляв "Знай.uа", має бути у вашому авто: МВС нагадало, без чого краще не розпочинати подорож

Знай.uа писав, що робити з простроченими правами: які сюрпризи чекають на "порушників"