У Львові, 13 червня, сталася дорожньо-транспортна пригода, спричинена нетверезим водієм.

Результати перевірки на алкотестері викликали шок у правоохоронців, бо те, що вони побачили, вони не очікували побачити... про це повідомляють на офіційній сторінці Патрульної поліції Львівської області у соціальній мережі Facebook.

Штрафи, поліція, скріншот: YouTube
Штрафи, поліція, скріншот: YouTube

Після прибуття на місце події правоохоронці встановили, що водій ВАЗ 21063, рухаючись заднім ходом, зіткнувся із припаркованим автомобілем Mazda.

Під час спілкування з винуватцем аварії, 34-річним водієм, виявилося, що він перебуває у стані алкогольного сп'яніння. Патрульні запропонували йому пройти перевірку за допомогою алкотестера Drager, на що чоловік погодився.

Популярні новини зараз
Українців обвішують навіть під під'їздом: три "базарні" методи обману Зима буде без світла: тривожний прогноз ТЦК пішли рейдами по ресторанах та спортзалах Статус "дитини війни" та 15 тисяч на місяць: що потрібно робити
Показати ще

Результат перевірки викликав шок, оскільки рівень алкоголю в організмі водія перевищував максимально допустиму межу алкотестера. Стрілки на пристрої показували значення більше 5 проміле.

Алкотестер. Фото: Youtube
Алкотестер. Фото: Youtube

Щодо винуватця ДТП, інспектори склали два протоколи: за порушення правил дорожнього руху та за керування транспортним засобом у стані сп'яніння. Крім цього, чоловік не мав відповідних документів.

У поліції порекомендували чоловікам ніколи не сідати за кермо у нетверезому стані, бо це може нести за собою тяжкі наслідки.

Нагадаємо, в Україні змінили правила перереєстрації авто: тепер лише за бажанням

Як повідомляв "Знай.uа", "ввічливих" водіїв можуть покарати штрафами: що потрібно знати

Знай.uа писав, "нехай їде додому захищати рідний будинок": у Польщі визвірилися на українця, який порушив правил дорожнього руху