Водіям, які в Україні обрали старі автомобілі, додатково до правил безпечного водіння варто знати, які маніпуляції можна зробити зі своїм "надійним партнером" на колесах.

Звичайно, технічне обслуговування, ремонт підвіски, заміна технічних рідин – це стандартні процедури, які потрібно провести після придбання автомобіля.

Потримані авто. Фото: Youtube
Потримані авто. Фото: Youtube

Але є ще й інші корисні дії, наприклад, свердління отворів у дверях. Двері автомобіля часто не повністю герметичні, через щілини у вікнах у них потрапляє вода і бруд, які накопичуються в нижній частині.

Досвідчені автовласники знають, як уникнути цієї проблеми – вони свердлять нові або розширюють існуючі отвори для зливу води, щоб усунути бруд з дверей, що накопичився. Це не вплине на зовнішній вигляд автомобіля і аеродинаміку, але двері, що стоять чимало грошей, зможуть прослужити набагато довше. Крім того, скло в машині менше запотіватиме, що позитивно позначиться на комфорті під час поїздок.

Популярні новини зараз
На вулиці вийдуть мобільні патрулі: за що масово штрафуватимуть українців Водіям готують тотальні перевірки на дорогах: безжально штрафуватимуть кожного третього Мобільний зв'язок для літніх людей: тарифи від 60 грн, які допоможуть зекономити У платіжках будуть нові суми: українців попередили про зміни у тарифах
Показати ще

Крім того, варто пам'ятати про регулярне очищення та догляд за салоном автомобіля. Використання спеціальних засобів для чищення та зволожування допоможе підтримувати приємний запах, зберігати відмінний стан оббивки та забезпечити комфортні умови під час поїздок.

Миття авто. Фото Freepik
Миття авто. Фото Freepik

Таким чином, українським водіям, які обрали старі автомобілі, слід пам'ятати про додаткові маніпуляції, які можуть покращити якість їхньої поїздки та зберегти авто у відмінному стані протягом тривалого часу. Правильний догляд та увага до деталей допоможуть зробити кожну поїздку приємною та безпечною.

Нагадаємо, від 255 до 850 гривень можна втратити на рівному місці: за що в Україні можуть оштрафувати пішохода

Як повідомляв "Знай.uа", покажіть аптечку та вогнегасник: українець знайшов спосіб не платити популярний штраф

Знай.ua писав, в Україні посилюють покарання за ДТП за участю дітей: штрафи - це не найстрашніше