Деякі автомобілі від початку виходу з конвеєра мають досить серйозні недоліки.

Серед кросоверів є декілька моделей, за кермо яких краще не сідати, адже можна не забаритися розв'язувати невирішувані задачі. Багато хто з водіїв обирає для себе кросовер, сподіваючись на його надійність, міцність та комфорт. Однак, за даними порталу wheel-news.com, такими якостями можуть похвалитися не всі авто цього класу.

Кросовер Kamiq, фото: skoda-auto.com
Кросовер Kamiq, фото: skoda-auto.com

Існують моделі, що вже при сходженні з конвеєра мали серйозні недопрацювання. Наведемо три найгірші моделі.

Range Rover Evoque (2011−2019 років)

Кросовери. Фото: Youtube
Кросовери. Фото: Youtube

Популярні новини зараз
Туалет тепер під арештом: боротися з боргами вирішили забороною какати На вулиці вийдуть мобільні патрулі: за що масово штрафуватимуть українців "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником Соцвиплати призначатимуть по-новому: українців попередили про важливу зміну
Показати ще

За даними сервісних центрів, 1/3 моделей протягом двох років з моменту придбання мали серйозні проблеми з акумулятором та електронікою. Рейтинг надійності кросовера становить 78,8%.

Nissan X-Trail (2014−2022 років)

Кросовери. Фото: Youtube
Кросовери. Фото: Youtube

Авто є братом по нещастю свого попередника — через серйозні поломки водії змушені були витрачати до тижня на ремонт. Таким чином показник надійності склав 75,8%.

Peugeot 3008 на дизелі

Кросовери. Фото: Youtube
Кросовери. Фото: Youtube

Негативні відгуки модель отримала через проблеми з гальмівною системою. За даними експертів, майже 47% водіїв цих авто звертались до сервісних центрів з проблемами даного характеру. А тому рейтинг надійності складає 74,4%.

Нагадаємо, ми писали, що водійського посвідчення не треба: на якому транспорті можна розсікати без документів.

Як повідомляв "Знай.ua" український Гелендваген: як міг би виглядати новий ЛуАЗ, від одного виду перехоплює подих.

Також "Знай.ua" інформував, від 255 до 850 гривень можна втратити на рівному місці: за що в Україні можуть оштрафувати пішохода.