З Рівненщини, а точніше з містечка Корець, прийшли доволі пізнавальні новини для водіїв, які не звертають увагу на процедуру техогляду свого авто.

Так, біля містечка Корець поліція зупинила авто, з'ясувалося, що водій керував автом без обов'язкового технічного контролю. І тут цікавий факт, правопорушення їм вчинено повторно протягом року.

Про це стало відомо завдяки інформації з ухвали Корецького районного суду, яка була опублікована ще навесні 2023 року.

Техогляд, скріншот: Facebook
Техогляд, скріншот: Facebook

Інцидент стався 28 січня о 21.00 на автодорозі М-06 Київ-Чоп 267 км. Водій керував мікроавтобусом Renault Trafic, що підлягає обов'язковому технічному контролю, але своєчасно його не пройшов.

Популярні новини зараз
"ПриватБанк" відбере в українців безкоштовну послугу, яку любили усі Автівки примусово вилучатимуть і продаватимуть з аукціону: в пастку потраплять тисячі українців Українцям остаточно випатрають гаманці: в уряді вигадали нові податки За таке влітку ще не платили: сюрпризи в платіжках дедалі незвичніші
Показати ще

Правопорушення їм вчинено повторно протягом року. Своїми діями чоловік порушив п. 31.3 "б" Правил дорожнього руху України, ст.35 ЗУ "Про Дорожній рух".

Порушник подав заяву, в якій просить розглянути справу без її участі, вину визнає та просить суворо не карати.

Поліція. Фото: скрін youtube
Поліція. Фото: скрін youtube

Водія визнали винним та наклали на нього адміністративне стягнення штраф у розмірі 850 гривень із позбавленням права керування транспортними засобами на строк три місяці. Також на користь держави він сплатить судовий збір у розмірі 536 гривень.

Нагадаємо, стійкі плями, з якими не впорається навіть полірування: чому досвідчені автомобілісти не радять мити авто під сонцем.

Раніше повідомлялося, водіям пояснили, за що можна заробити штраф 20 тисяч - головне повторно "не потрапити".

Також, платні бланки, фіксація на відео та "прощання" з шахраями: як в Україні змінився техогляд.