Для всіх наших читачів, які водії, є дуже важливі новини. У Німеччині, де зараз перебувають тисячі наших громадян зі своїм власним авто, вирішили штрафувати за дуже гучне зачинення дверей авто та гаражів. Йдеться громаді Ердманнгаузен.

Про це стало відомо завдяки повідомленню місцевого телеканалу SWR.

Ердманнгаузен, скріншот: YouTube
Ердманнгаузен, скріншот: YouTube

Постанову ухвалили через скарги на шум від транспортних засобів. Тепер мешканця Ердманнгаузена, який "надмірно голосно зачиняє двері свого автомобіля", може бути оштрафований на суму до 80 євро (приблизно 3200 грн).

Штрафуватимуть також тих, хто без потреби тримає двигун автомобіля або мотоцикла увімкненим, сигналить без необхідності або надто голосно завантажує або розвантажує вантажівку.

Популярні новини зараз
В опалювальному сезоні знизять тариф на світло: хто платитиме 1,32 грн за кВт Туалет тепер під арештом: боротися з боргами вирішили забороною какати Продукти продаватимуть за новими правилами: чи постраждає звичний раціон українців ПриватБанк блокує гроші пенсіонерів
Показати ще

Парковка в Німеччині, скріншот: YouTube
Парковка в Німеччині, скріншот: YouTube

Глава Ердманнгаузена Маркус Колер заявив, що в ініціативі немає нічого незвичайного. Деякі громади в районі Людвігсбург, де і розташований Ердманнгаузен, вже запровадили аналогічні постанови про "шум, спричинений транспортними засобами".

Проте городяни, яких опитав телеканал, кажуть, що це рішення місцевої влади "безглуздо". Проте наші люди мають бути готовими і до таких викликів, адже є багато любителів показати, які вони сильні, навіть якщо ведуть Mersedes або Tesla, де є система доведення дверей.

Нагадаємо, "Почекайте, я "загуглю" цю статтю": топ найважливіших фраз водія, від яких копи в шоці.

Раніше повідомлялося, що в Україні можуть скасувати популярний штраф для водіїв.

Також, 5 ознак, які буквально змусять патрульного зупинити авто: баченням на замітку.