Українці під час війни активно продають свої машини, але багато з них при цьому припускаються типових помилок. Щоб не було ситуації, коли ви віддаєте авто майже за безцінь, слід ознайомитись із рекомендаціями.

Насамперед потрібно оцінити вартість авто. Для цього розгляньте пропозиції інших продавців з аналогічною моделлю, враховуючи пробіг та стан. Також коли встановлюватимете свою ціну, візьміть до уваги знижку, яку точно попросить покупець.

Авторинок. Фото: скрін youtube
Авторинок. Фото: скрін youtube

Також продавцям рекомендують не робити передпродажний ремонт авто, тому що є ризик, що витрати на нього не відіб'ються під час продажу. Можна оцінити ремонтні роботи і обов'язково попередити покупця про проблеми з машиною.

Перша пропозиція - не завжди вдала. Якщо вам не підходять умови, не соромтеся відмовлятися та не ведіться на тиск.

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Авто, скріншот: YouTube
Авто, скріншот: YouTube

Крім того, не забудьте перевірити потенційного покупця і дотримуйтесь правил безпеки. Наприклад, не приїжджайте на перегляд на чужу територію, не робіть цього на самоті, а також пам'ятайте про всі хитрощі, які використовують шахраї при купівлі/продажу авто.

Раніше ми писали про те, що підвищення цін на бензин ви навіть не відчуєте: поради, які допоможуть водіям економити паливо

Як повідомляв Знай.ua, українцям заборонять їздити на авто без "європейського" сертифікату: кому доведеться оформлювати

Також портал Знай.ua писав, що хлопці, давайте жити швидко: блогери на сміттєзвалищі відкрили спортивне купе кота Леопольда, з запчастинами від ЗАЗ