В Україні не за горами чергове підвищення цін на АЗС, оскільки запаси "доподаткового" палива закінчуються. Таким прогнозом поділився директор групи компаній PRIME Дмитро Льоушкін на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.

Підвищення цін на паливо, яке відчули українці у першій половині липня після повернення довоєнних податків, на жаль, не є остаточним. Незабаром цінники на АЗС можуть підстрибнути до 55 гривень, а в найгіршому випадку і до 60 гривень.

АЗС. Фото: скрін youtube
АЗС. Фото: скрін youtube

"Звичайно, 60 гривень поки не станеться, але 55 цілком таки вже відчувається... Знаєте, доречно сказати, що зараз ціна 50, але відчувається як 55 вже", - зазначив він.

Дмитро Льоушкін вважає, що розцінки на АЗС почнуть змінюватися вже з наступного тижня, оскільки запаси "податкового" палива закінчуються, а нові поставки будуть відчутно дорожчими.

Популярні новини зараз
Не виживаєте, а комфортно існуєте: у Мінсоці підрахували, що 7000 грн – норма для українця "Розраховуйте на себе": ДТЕК хоче, щоб українці самі готувалися до зими Комунальники зробили попередження для всіх, хто має лічильники: переплати не уникнути Продаж квартири зажене у мінус: нові податки на нерухомість з’їдять весь прибуток
Показати ще

АЗС. Фото: скрін youtube
АЗС. Фото: скрін youtube

"На наступному тижні цілком імовірний "Бабах". Червневе паливо, "доподаткове" вже закінчується, а ціноутворення липня просто в іншій площині, на пару поверхів вище, лежить. Там і податки і дике зростання нафтових котирувань. Зелені маркетмейкери тримають ринок, але вони не гумові... Скоро все трапиться...", - прогнозує Дмитро Льоушкін.

Раніше портал Знай повідомляв, в Україні АЗС підняли ціни на пальне ще вище: скільки доведеться заплатити водіям і що на них чекає в серпні.

Також наш портал інформував, чому влітку не можна заправляти повний бак: наслідки можуть бути серйозними.

Крім того, ми писали де розетка? Космічні ціни на бензин змусили українців круто заощаджувати, які авто у тренді.