Щоб сісти за кермо і не думати про ремонт, а насолоджуватися поїздкою, перед купівлею авто слід вивчити її характеристики.

Фахівці зазначають, що існує цілий перелік надійних вживаних авто, які довго прослужать, а ремонт не коштуватиме захмарних грошей. Рейтинг надійних автомобілей оприлюднило видання Твоя машина.

Audi A1

Автомобіль B-класу відомого німецького виробника, є наступником моделі Audi 50, яку виготовляли з 1976 по 1978 роки.

Авто. Фото: Youtube
Авто. Фото: Youtube

Світова прем'єра Audi A1 відбулася у березні 2010 року на автосалоні в Женеві. Там компанія презентувала трьох-дверну версію моделі, яку представив Джастін Тімберлейк. П'ятидверний хетчбек Audi A1 дебютував в 2011 році на автосалоні у Франкфурті.

Популярні новини зараз
Індексація зарплат в Україні: коли чекати і на скільки перерахують виплати в 2024 році Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Honda CR-V

Авто оснащене високотехнологічним бензиновим турбодвигуном, об'ємом 1,5 літра з максимальною потужністю 193 к. с й обертами 5600 об./хв.

Авто. Фото: Youtube
Авто. Фото: Youtube

Це ідеальний баланс між продуктивністю й ефективністю, завдяки ексклюзивному турбонаддуву й оптимальному ступеню стиснення. Автомобіль демонструє невелику витрату пального у місті (в середньому 8,5 л/100 км).

Lexus RX

Кросовер класу "К2" із повним приводом є п'ятою генерацією моделі. Автомобіль було представлено влітку 2022 року.

Авто. Фото: Youtube
Авто. Фото: Youtube

Кросовер RX є одним із найбільш продаваних люксових SUV у світі. Тому працюючи над п'ятим поколінням, Лексус втілив всі свої сучасні розробки та технології у новий RX.

Audi A6

Це автомобіль бізнес-класу, що випускається німецьким автовиробником Audi AG.

Авто. Фото: Youtube
Авто. Фото: Youtube

Він прийшов на зміну Audi 100 у 1994 році. А6 виробляється в місті Неккарзульм, Німеччина. Доступний у кузові седан та універсал.

Mercedes-Benz GLK

Це компактний автомобіль, представлений у 2008 році на Пекінському автосалоні. Має спільну платформу з Mercedes-Benz C-Класу (W204). Стоїть лише на сходинку нижче від ML-Класу.

Авто. Фото: Youtube
Авто. Фото: Youtube

Однак за результатами краш-тесту відповідно до досліджень Euro NCAP Mercedes GLK отримав п'ять зірок за безпеку, з них за захист пасажирів він отримав 32 бали, що становить 89% від максимально можливого результату, за захист дітей — 37 балів (76%), за безпеку пішоходів — 17 балів (47%).

Нагадаємо, ми писали, що чи залізуть українці у борги цієї зими: що буде з тарифами у новому опалювальному сезоні.

Як повідомляв "Знай.ua" забули документи вдома, а "Дія" не працює: не поспішайте платити штраф.

Також "Знай.ua" інформував, заводський кабріолет від ЗАЗ: як виглядає рідкісна "Таврія" з відкритим кузовом.