Старому ЗАЗ-966 подарували нове і яскравіше життя. Легендарне дітище Запорізького автомобілебудівного заводу переробили у багі для літніх прогулянок. Відео з незвичайним творінням опублікували на youtube.

2023 року мало хто захоче сідати до 50-річного "Запорожця", але це точно не про екземпляр, який зробили українські умільці. Дітище автоЗАЗу перетворили на дивовижний багі.

Баггі із ЗАЗ-966. Фото: скрін youtube
Баггі із ЗАЗ-966. Фото: скрін youtube

Так, майстри зрізали дах із ЗАЗ-966, зняли двері, змінили крісла та приладову панель, спереду додали "кенгурятник" та дві центральні фари. Позаду замість бампера закріпили трубчастий протипідкат. Від оригінального "Запорожця" залишилася лише нижня частина.

Баггі із ЗАЗ-966. Фото: скрін youtube
Баггі із ЗАЗ-966. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Прийдуть з перевіркою до кожного: змінилися правила соціальних виплат Водійські права стануть недійсними: коли і чому варто отримати нові документи На вулиці вийдуть мобільні патрулі: за що масово штрафуватимуть українців Українці з вересня зможуть їздити транспортом безкоштовно: в КМДА це підтвердили
Показати ще

Крім того, ззаду замість диванної конструкції встановили два крісла, над якими розташований каркас безпеки з зігнутих труб. Також салон автомобілі "омолодили" сучасною мультимедійною системою.

В результаті ветерана українського автопрому вдалося перетворити на стильний та сучасний багі, який чудово підійде для літніх прогулянок.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, мрія, а не перша тачка: мешканець Вінниччини змайстрував із "Запорожця" кабріолет, усі дівчатка тепер його.

Також наш портал інформував заводський кабріолет від ЗАЗ: як виглядає рідкісна "Таврія" з відкритим кузовом.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, хлопці, давайте жити швидко: блогери на сміттєзвалищі відкрили спортивне купе кота Леопольда, з запчастинами від ЗАЗ.