"Запорожець" має не складну конструкцію, тому легко піддається модернізації, чим активно користуються умільці. Так, невідомі майстри перетворили старенький ЗАЗ-965 на справжній паб на колесах. Як виглядає диво-автомобіль, показує портал wheel-news.

У литовських колекціонерів виявили автомобіль, яким не соромно поїхати на "Октоберфест". Незвичайний тюнінг для "горбатого" ЗАЗ-965 зробили у пивному стилі.

Тюнінг ЗАЗ-965. Фото: wheel-news
Тюнінг ЗАЗ-965. Фото: wheel-news

Незважаючи на те, що автомобіль був випущений далекого 1965 року, на фото він виглядає як "нова копійка". Якісна реставрація не єдине, що впадає у вічі - салон авто повністю оновили і встановили сидіння з білої шкіри.

Тюнінг ЗАЗ-965. Фото: wheel-news
Тюнінг ЗАЗ-965. Фото: wheel-news

Популярні новини зараз
Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям
Показати ще

"Горбатий" працює на бензині і має під капотом двигун на 1,4 літра, потужністю 73 кінські сили. Механічну коробку передач змінили на "автомат". Заднього ряду сидінь у ЗАЗі немає, оскільки двигун трохи збільшений і для його встановлення довелося піти на таку "жертву".

Тюнінг ЗАЗ-965. Фото: wheel-news
Тюнінг ЗАЗ-965. Фото: wheel-news

Найнезвичайніше в модернізованому ЗАЗ-965 – пивний кег, який може працювати від генератора чи автономно. Основою для пивного причепа став ще один "Запорожець". У результаті вийшов свого роду паб на колесах.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, мрія, а не перша тачка: мешканець Вінниччини змайстрував із "Запорожця" кабріолет, усі дівчатка тепер його.

Також наш портал інформував, заводський кабріолет від ЗАЗ: як виглядає рідкісна "Таврія" з відкритим кузовом.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, хлопці, давайте жити швидко: блогери на сміттєзвалищі відкрили спортивне купе кота Леопольда, з запчастинами від ЗАЗ.