Для всіх наших шанованих читачів, які мають відношення до керування автомобілем або навіть є власниками транспортних засобів, є дуже важливе нагадування. Йдеться про обов'язковий "аксесуар", який має перебувати в салоні авто.

Останнім часом співробітники Нацполіції стали більше виписувати водіям штрафів, які не звертають уваги на те, що чітко прописано в Правилах дорожнього руху (ПДР).

Про це стало відомо завдяки нагадуванню одного із Сервісних центрів МВС.

Поліція, скріншот
Поліція, скріншот

Йдеться про обов'язкову наявність вогнегасника. Важливо розуміти, що ступінь покарання залежить від того, чи відбувається під час порушення приватна поїздка чи перевезення пасажирів.

Популярні новини зараз
Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо
Показати ще

Найчастіше водії обробляються штрафами, але при повторному порушенні можливе позбавлення прав водія на строк від трьох до шести місяців.

Вогнегасники - фото Vanguard Fire and Security Systems
Вогнегасники - фото Vanguard Fire and Security Systems

Після цього порушник має скласти іспити у сервісному центрі МВС, щоб повернути документ.

Суд у таких випадках стає на бік правоохоронців, вказуючи на те, що правил дорожнього руху, а саме у п.31.4.7.е, прямо забороняється експлуатація транспортних засобів без працюючого вогнегасника.

Нагадаємо, двоє українців продавали жінок у рабство в Емірати, але відбулися штрафом: як це сталося.

Раніше повідомлялося, що просто знущання: як покарали мажору у Львові, який слухав Лепса і кидався на людей.

Також, українець голяка купався в басейні і кидався на копів з кулаками: "Порядок денний не вручили?".