Українці зможуть замовляти доставку із сервісних центрів МВС номерних знаків, а також техпаспортів. Відповідну постанову ухвалив Кабмін, повідомляє пресслужба МВС України в соцмережі facebook.

В українців з'явиться можливість не з'являтися особисто у сервісному центрі МВС, щоб отримати техпаспорт чи номерні знаки. Їх зможуть доставити поштою або прямісінько під двері, скориставшись послугами кур'єра.

Сервісний центр МВС. Фото: скрін youtube
Сервісний центр МВС. Фото: скрін youtube

"Свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу (техпаспорт) і номерні знаки, оформлені через портал "Дія" або Електронний кабінет водія, можна буде отримати поштою або кур'єром. Посвідчення водія можна буде пересилати через міжнародні поштові відправлення", - проінформували у відомстві.

Сервісний центр МВС, фото: Facebook
Сервісний центр МВС, фото: Facebook

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 29 квітня-5 травня для всіх знаків Зодіаку: дежавю Раків, небезпечні зв'язки Стрілеців і клопіт Дів За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути
Показати ще

У МВС зазначили, що українці, які перебувають за кордоном, зможуть залишити заявку на обмін посвідчення водія в "Дії" або Електронному кабінеті водія, а потім отримати пластиковий документ у поштовому відділенні країни, де знаходиться.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, українцям повернуть "нульову" розмитнення, але є умова: доведеться шукати довідку.

Також наш портал інформував, ненависні українцям евакуатори незабаром можуть зникнути: міська влада більше не зможе набивати кишені.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, водіїв-новачків змусять передавати на права: у МВС розповіли, кому варто приготуватися.