Українці переробили старенький "Запорожець" у знаменитий автомобіль із фільму "Мисливці на привидів". Весь задум обійшовся ентузіастам у не дуже велику суму. Як виглядає незвичайний ЗАЗ, показали у сюжеті телеканалу "Simon".

Гаражні умільці та справжні майстри нерідко використовують легендарний "Запорожець" для втілення в життя найбожевільніших модифікацій. Дітище автоЗАЗ можна побачити у вигляді лімузина, всюдихода, спорткара та навіть електромобіля. А ось харківські ентузіасти вирішили дивувати не начинкою, а зовнішнім виглядом машини.

"Запорожець". Фото: скрін youtube
"Запорожець". Фото: скрін youtube

Так, українці купили старенький "Запорожець" за 200 доларів та вирішили переробити його у знаменитий автомобіль "Мисливців за привидами" з однойменного фільму.

"Запорожець". Фото: скрін youtube
"Запорожець". Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Нова схема крадіжки - у небезпеці кожен, хто має карту: українцям розповіли, як не втратити гроші Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня
Показати ще

На дах встановили пилососи для лову привидів, а кузов обклеїли згідно з задумом. Усього на проєкт було додатково витрачено 800 доларів. Технічно машину не прокачували, лише встановили електробензонасос, щоб вона не перегрівалася.

"Запорожець". Фото: скрін youtube
"Запорожець". Фото: скрін youtube

Унікальний стиль привертає увагу перехожих і від бажаючих зробити пам'ятне фото на тлі авто немає відбою.

Раніше портал Знай повідомляв, розсікає повітря як куля: українці перетворили "Запорожець" на гоночний болід потужністю 1100 кінських сил.

Також наш портал інформував, заводський кабріолет від ЗАЗ: як виглядає рідкісна "Таврія" з відкритим кузовом.

Крім того, ми писали, підкорювач "Октоберфесту": умілець зробив із "Запорожця" справжній паб на колесах.