Український умілець переробив звичайну "Таврію" у лютий дрифткар, що набирає розгін до сотні лише за 5 секунд. Як виглядає унікальний автомобіль, показали у сюжеті програми "Джедаї".

"Таврія" - компактний та економічний автомобіль, який створювався для народу та ніяк не призначався для якихось складних маневрів та автоспорту. Втім, українські гаражні майстри вирішили виправити цей момент.

"Таврія". Фото: скрін youtube
"Таврія". Фото: скрін youtube

Так, умільці поєднали звичайнісіньку "Таврію" і BMW. В результаті вийшов специфічний, але досить яскравий дрифткар. На втілення проєкту у життя у майстрів пішло півтора року, проте результат виправдав усі зусилля.

Під капотом гоночної "Таврії" 4-літровий двигун V8 на 300 кінських сил. Він дозволяє автомобілю розвивати максимальну швидкість 260 кілометрів на годину. Розгін до сотні дрифткар бере всього за 5 секунд.

Популярні новини зараз
"Розраховуйте на себе": ДТЕК хоче, щоб українці самі готувалися до зими Українцям остаточно випатрають гаманці: в уряді вигадали нові податки Гроші змусять повернути державі: українців попередили Олена Бюн розповіла, хто насправді замовив убивство Ірини Фаріон
Показати ще

"Таврія". Фото: скрін youtube
"Таврія". Фото: скрін youtube

Авторам проєкту довелося робити багато деталей з нуля, щоб автомобіль відповідав усім критеріям. Повну вартість такої модернізації майстра не називають, проте лише каркас коштував їм 2000 доларів.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, місто може спати спокійно: українці перетворили "Запорожець" на машину "Мисливців за привидами".

Також наш портал інформував, ЗАЗ із войовничим характером: автомайстер прокачав "Таврію" для потреб ЗСУ.

Крім того, ми повідомляли, українцям показали нову "Таврію", яку створювали спеціально для Європи: зараз би замість "Ланосів" купували.