Українські автолюбителі переробили старенький "Запорожець" на справжній всюдихід, якому не страшне ні болото, ні будь-яке інше бездоріжжя. Як виглядає найбрутальніша модифікація ЗАЗ, показали на сторінці zazautop у соціальній мережі instagram.

"Запорожець" сам по собі маленький і економний автомобіль, але при цьому навіть у заводській комплектації міг похвалитися непоганою прохідністю. Все завдяки конструкції та невеликій вазі. Гаражні умільці вирішили вдосконалити цю "родзинку" легенди українського автопрому.

"Запорожець". Фото: скрін youtube
"Запорожець". Фото: скрін youtube

Так, українці встановили на "Запорожець" нову підвіску, а також змінили трансмісію. Кліренс автомобіля збільшився настільки, що будь-яке бездоріжжя перестало бути перешкодою.

"Запорожець". Фото: скрін з відео
"Запорожець". Фото: скрін із відео

Популярні новини зараз
На обліку, уточнюється, у розшуку: українцям пояснили статуси у додатку "Резерв+" Вершкове масло та соняшникова олія: українців попередили про нові ціни Затримка виплат: Пенсійний фонд пояснив, що буде з пенсіями та субсидіями за травень Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків
Показати ще

На відео можна побачити, як модернізований ЗАЗ легко влітає в болото і за лічені секунди долає перешкоду, в якій застрягли б багато сучасних позашляховиків.

Підкорювач боліт та гроза бездоріжжя - інакше цей божевільний "Запорожець" не назвеш.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, місто може спати спокійно: українці перетворили "Запорожець" на машину "Мисливців за привидами".

Також наш портал інформував, ЗАЗ із войовничим характером: автомайстер прокачав "Таврію" для потреб ЗСУ.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, що розсікає повітря як куля: українці перетворили "Запорожець" на гоночний болід потужністю 1100 кінських сил.