Для всіх наших шановних читачів, які мають відношення до керування авто, є кілька важливих новин. Справа в тому, що буквально кілька тижнів тому українські правоохоронці надали нову послугу водіям – бронювання номерних знаків.

Виявляється, що зробити це можна навіть не виходячи з дому в режимі онлайн. Водночас, автомобілістів попереджають, що користуватися цими перевагами можуть далеко не всі.

Про це стало відомо завдяки повідомленню одного з обласних сервісних центрів МВС України.

Сервісний центр МВС. Фото: скрін youtube
Сервісний центр МВС. Фото: скрін youtube

У МВС зазначають, що цифрові сервіси недоступні водіям, які за останні десять років жодного разу не зверталися до відомчого сервісного центру.

Популярні новини зараз
Пенсія зросте і без індексації: стареньким пообіцяли доплачувати майже 1000 грн Автівки примусово вилучатимуть і продаватимуть з аукціону: в пастку потраплять тисячі українців Українцям остаточно випатрають гаманці: в уряді вигадали нові податки Українцям платитимуть щомісячну допомогу на медичні послуги: як подати заявку, не виходячи з дому
Показати ще

Номери авто. Фото скрін Youtube
Номери авто. Фото скрін Youtube

Для того, щоб виправити ситуацію, автомобілістам пропонують замінити посвідчення на документ нового зразка або звернутися «наживо» до місцевого сервісного центру для реєстрації.

А ще важливо розповісти про те, що бронювати номери можна на 10 днів. Щодня бронювання коштує 10,8 гривні. Також нові номери з недавніх пір можна отримати поштою.

Нагадаємо, в Україні активно падають ціни на пшеничне борошно: фахівці назвали причини.

Раніше повідомлялося, навіть космічні ціни на АЗС вас не злякають: 6 порад, які допоможуть ефективно економити паливо.

Також, на блокпості гірше, ніж у військкоматі? Українські копи вигадали, як залишити водіїв без прав на 5 років.