Механік з великим стажем та досвідом Скотті Кілмер вирішив нагадати водіям про дуже поширену помилку водіїв, яка потенційно може призвести до поломки авто та ремонту, за який доведеться викласти великі гроші.

Маючи більш ніж 55-річний досвід, Кілмер поділився цією порадою у відео на TikTok, застерігаючи автомобілістів від заповнення бензобака свого автомобіля до самого верху, пише портал Hyser.

АЗС. Фото: скрін youtube
АЗС. Фото: скрін youtube

У відео Кілмер пояснює, що причина не тільки в тому, щоб не влаштовувати безлад і не розливати бензин. Натомість він вказує, що переповнення бензобака може призвести до потрапляння бензину в каністру випарника.

Скотті Кілмер, скріншнот: TikTok
Скотті Кілмер, скріншнот: TikTok

Популярні новини зараз
Змінили вимоги до стажу: майбутня пенсія буде більше очікуваного Був кашель і смерділо з рота: медики ледве врятували чоловіка, у якого в горлі оселився тарган ПриватБанк блокує гроші пенсіонерів "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

Ця каністра відповідає за запобігання виходу парів бензину з паливної системи. Заміна цієї каністри може бути дорогим ремонтом, який може становити сотні фунтів стерлінгів.

@scottykilmerofficial

Never do this to your car #scottykilmer #cars #mechanic #carsoftik #mods #carmods

♬ original sound - Scotty Kilmer

Відео механіка в TikTok набрало великої популярності, його переглянули понад півмільйона разів. Він отримав понад 33 000 лайків та кілька сотень коментарів від користувачів, які вважали пораду цінною.

АЗС, скріншот: YouTube
АЗС, скріншот: YouTube

Кілмер раніше виділяв три ключові рідини, необхідні для продовження терміну служби автомобіля.

Ці рідини включають моторне масло, трансмісійне масло та трансмісійну рідину. Він наголосив, що правильне використання цих рідин може значно продовжити термін служби двигуна.

Нагадаємо, елітний "залізний кінь" для любителів швидкості: як виглядає "Запорожець" за 50 тисяч доларів.

Раніше повідомлялося, сімейний "Запорожець": як виглядав експериментальний мінівен від Запорізького автозаводу.

Також, цінник злетів до 500 гривень: супермаркети оновили вартість чаю та кави – де купити дешевше.